Fatboy, Riippumatto Musta

431,81 

Valmistaja (Tuotemerkki): Fatboy

Tuotetunnus (SKU): FA900.1010 Osasto: Katso saatavuus ja toimitusaika verkkokaupasta:

Kuvaus

Mukava riippumatto jalustalla, joka on valmistettu mustaksi maalatusta teräksestä. Sen tilavat mitat, 140×280 cm, mahdollistavat useiden ihmisten makuuttamisen samanaikaisesti. (Maks. 150 kg).

Voit käyttää sitä parvekkeella, puutarhassa, toimistossa tai miksei olohuoneessakin. Nojaa taaksepäin, rentoudu ja nauti riippumatostasi pitkän työpäivän jälkeen. Fatboyn riippumatto tarjoaa runsaasti tilaa yhdelle kolmeen henkilölle painosta riippuen.

Se on helppo puhdistaa ja se on kyllästetty vedenpitäväksi. Runko antaa hyvän vakauden ja riippumaton kangas on pehmustettu mukavuuden ja rentoutumisen takaamiseksi.

Kangas on valmistettu vahvasta nylonista, ja nylon itsessään on likaa hylkivä. Riippumatton puhdistaminen onnistuu helposti kostealla saippuavedellä pyyhkimällä.

Fatboyn riippumatto toimitetaan kätevässä pitkulaisessa viikonloppulaukussa kahvalla varustettuna. Se helpottaa riippumaton mukaan ottamista lomalle.

Riippumaton mitat jalustan kanssa: 140 cm x 330 cm.

Suunnittelija: Alex Bergman
Vuonna 2002 Alex Bergman huomasi markkinaraon ja osti välittömästi oikeudet suomalaiselta Fatboy-nimiseltä säkkituolifirmalta. 10 vuoden aikana tästä suuresta pojasta on tullut elämäntyyli-ikoni. ”Emme enää ole yhden hitin ihme”, sanoo Alex, joka on myös suunnitellut tuotteita kuten Doggielounge ja Point.