Huonekalut netistä

Isot ja pienet huonekalut netistä, tutustu verkkokauppojen uutuuksiin ja suosituimpiin tuotteisiin täällä. Verkkokauppojen valikoimista löytyy huonekalut jokaiseen makuun, niin design  kuin perinteiset.  Terassille ja puutarhaan kalusteita löydät täältä!

Huonekalut netistä

Verkkokauppoja huonekalujen ostamiseen netistä.

Homeroom >>

Homeroom uskoo monimuotoisuuteen. Visio on luoda markkinoiden laajin kodinsisustusvalikoima. Suuri valikoima verhoja, vuodevaatteita, mattoja, huonekaluja, sisustusesineitä ja valaisimia.

Huippukaluste >>

Huippukaluste on Suomessa toimiva huonekaluyritys. Yritys perustettiin visiolla tuottaa ja toimittaa korkealaatuisia kodinkalusteita ja kalustekokonaisuuksia sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

 

On24.fi >>

On24.fi on huonekalujen ja sisustustuotteiden verkkokauppa. ON24 Sisustus Oy:n ylivoimainen tuotevalikoima, edullinen kotiinkuljetus ja ystävällinen asiakaspalvelu muodostavat toiminnan perustan.

Veke >>

Kotimainen Veke palvelee rakkaudesta kotiin  – jaa sisustuksen iloa kanssamme 

Suomen Pohjoisesta ponnistanut huonekaluliike Veke on nyt koko Suomen Veke, joka palvelee verkkokaupan ja viiden myymälän voimin kaikkia kotia rakastavia suomalaisia.

huonekalut netistä

Sohvat

Huonekalut netistä

Ostaessa huonekalut netistä on hyvä tarkistaa toimitusaika, koska usein ovat tilaustuotteita myös verkkokaupoissa, kuten kivijalkamyymälöissä. Osa verkkokaupoista toimittaa ilman toimituskuluja, kun taas osalla painon mukaan tulevat rahtikulut. Verkkokauppojen maksuvalikoimissa on yleensä aina mahdollisuus osamaksuun, mikäli ei halua/pysty kerralla maksamaan.