Grilli netistä

Hanki kesäksi uusi grilli netistä. Kaasugrillit, hiiligrillit, savustimet sekä muut välineet ruuanlaitto hetkiin pihalla ja muualla ulkona. Valittavana on kymmeniä erilaisia grillejä tarpeesi mukaan, pienistä retkigrilleistä isoihin pihakeittiöihin.

Grillit, tulisijat, grillausvälineet netistä

Grillit netistä

Grillit on siis helppo ostaa ja tilata netistä. Toimituskulut sisältyvät usein hintaan, joten verkkokauppojen valikoimaa kun ei tila ahdista, tarjolla on useita malleja joita ei kaupassa näy. Tämän mahdollistaa verkkokauppojen ja heidän tavarantoimittajien logistiikka, jossa tuotteet toimitetaan suoraan maahantuojalta tai valmistajalta asiakkaalle.

Muutama verkkokauppa:

Grillit netistä

Kaasugrillit

Kaasugrilli käyttää polttoaineenaan nestekaasua, yleisimmin propaania tai butaania. Se koostuu yleensä grillausritilästä, kaasupolttimista, sytytysjärjestelmästä ja kaasusäiliöstä.

Kaasugrillin etuja ovat nopea käynnistysaika, tasainen lämpötila, helppo säätö ja puhtaus. Kaasugrillit mahdollistavat myös erilaisten grillaustekniikoiden, kuten suoran ja epäsuoran lämmön, käytön.

Kaasugrilleillä on erilaisia malleja ja ominaisuuksia, kuten sivukeittimet, lämpöhyllyt, lämpömittarit ja erilaiset grillausalueet. Ne tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia ruoanlaittoon ja soveltuvat hyvin erilaisten ruokien valmistamiseen ulkona

Hiiligrillit, Kamadogrillit

Hiiligrillit voivat olla perinteisiä avotulella toimivia grillejä tai suljettuja malleja, joissa on kansi ja ilmanvaihtoaukot lämpötilan säätämiseksi. Hiilen polttaminen tuottaa kuumuutta, jota sitten käytetään ruoan grillaamiseen.

Hiiligrillit ovat suosittuja niiden tarjoaman perinteisen grillauskokemuksen ja savuaromin vuoksi. Ne ovat yleensä kannettavia ja soveltuvat hyvin ulkona grillaamiseen puistoissa, retkipaikoilla tai omalla takapihalla.

Hiiligrilleillä on myös erilaisia malleja, jotka tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten säädettäviä ritilöitä, tuhkalokeroita, tuuletusaukkoja ja muita käteviä lisätoimintoja. Hiiligrillit vaativat hieman enemmän aikaa lämmetäkseen verrattuna kaasugrilleihin, mutta ne antavat ruoalle erityisen makuvivahteen ja voivat olla harrastajagrillaajien suosiossa.

Sähkögrillit, ulkotulisijat

Grillausvälineet