Verhot

Verhot netistä niin omaan kotiin kuin lahjaksi muille. Verhot ovat yksi näkyvä osa kodin sisustusta ja verkkokauppojen valikoimista löytyy satoja verhoja mistä valita. 

Verhot netistä

Poimintoja verhoista

Poimintoja verkkokauppojen valikoimista niin uusista, kuin jo pidempään myynnissä olleista. *

 

*Verhojen tämän hetken saatavuuden näet klikkaamalla kauppaan.

Verhot netistä

Verhojen ostaminen netistä antaa mahdollisuuden tutustua tuotteisiin rauhassa. Verkkokaupoilla on myös oltava mahdollisuus palauttaa vähintään 14 vrk ajan tuotteen saapumisesta, monilla aika tätä pidempi. Eli mikäli tuote ei vastaa kuvissa ja tuotekuvauksissa kerrottua, ne voi vaihtaa tai palauttaa maksutta.

Cellbes >>

Cellbes on yksi pohjoismaiden johtavista postimyyntiyrityksistä, jonka valikoima koostuu vaatteista ja kodin sisustustuotteista.

Finlayson >>

Finlaysonin verkkokaupasta löytyy valmisverhoja, kappaverhoja ja ihanan tyylikkäitä verhokankaita. Finlaysonin valmisverhot ovat konepestäviä ja valmisverhomallistostamme löydät erilaisia vaihtoehtoja.

Jotex >>

Jotex on yksi Pohjoismaiden suurimpia kodintekstiilien verkkokaupoista.

Stockmann >>

Stockmann tarjoaa monikanavaisen ostoskokemuksen niin suomalaisilta kuin kansainvälisiltä brändeiltä ja tietysti asiakkaille räätälöityjä henkilökohtaisia etuja. 
Verkkokaupan kattava valikoima tarjoaa vaatteita, jalkineita, asusteita, kosmetiikkaa, kodin pienkoneita ja sisustustuotteita naisille, miehille ja lapsille. 

Vallila >>

Vallila on suomalainen sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, jonka sveitsiläinen Otto Berner perusti Helsingin Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935. Kaksi kertaa vuodessa uudistuva mallisto on aina sekä ajankohtainen että  leimallisesti vallilalainen: rohkea, värikäs ja eri tyyleillä leikittelevä. Mallisto kattaa astiat, tapetit sekä  sisustus- ja käyttötekstiilit aina metritavarasta suihkuverhoihin ja torkkupeittoihin asti, sillä kodin jokainen nurkka on erinomaisen muotoilun arvoinen – tai kuten vallilalaisilla on tapana sanoa: Vallilaa vaille valmis.