Puutarhakalusteet netistä

Puutarhakalusteet netistä suoraan kotiisi jopa ilman toimituskuluja. Tutustu valikoimiin ja tilaa ajoissa ulkokalusteet verkosta.  Aurinkotuolit, Oleskeluryhmät, Puutarhapenkit ja sohvat, Puutarhatuolit ja ulkopöydät, sekä muut kalusteet terassille ja pihalle.

Puutarhakalusteet netistä

Puutarhakalusteet netistä

Poimintoja verkkokauppojen tuhansien puutarhakaluste tuotteiden valikoimista. Hakutoiminnolla voit etsiä tiettyä tuotetta tai tuoteryhmää.

Puutarhakalusteet netistä 

Tässä muutamia verkkokauppoja, joista löytyy puutarhakalusteita muutamista tuotteista aina satoihin tuotteisiin. Ostaessa kalusteita niin ulos kuin sisään, kannattaa huomioida että monet ovat tilaustuotteita ja toimitusajat voivat olla useita viikkoja. 

Hobbybox >>

Hobbybox.fi on tarjonnut ihmisille välineitä aktiivisempaan elämään jo vuodesta 1996. Löydät jatkuvasti kasvavista valikoimistamme tuotteita kuntoiluun, urheiluun, kotiin ja vapaa-aikaan.

Toimitamme suurimman osan tuotteistamme suoraan Vantaan keskusvarastoltamme 1-2 päivässä. Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksiin. 

Homeroom >>

Homeroom on Ellos Groupin uusi huonekalujen ja kodinsisustuksen verkkokauppa. Trendejä, perinteitä ja laatua – aina hyvään hintaan.

Hulténs >>

Hulténs – kalusteet, grillausvälineet ja sisustustuotteet nautiskelijoille! Hulténsin valikoimasta löydät yli 10 000 tuotetta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Fatboy, Brafab, Cane-Line, Weber, Dedon, Fast Design, Grythyttan Stålmöbler, Sika Design ja monia muita.

Made in Finland Shop >>

Made in Finland Shop on Suomessa valmistettujen huonekalujen, kodinsisustuksen ja käyttötuotteiden verkkokauppa. Löydät laajasta valikoimistamme suomalaisten käsityöammattilaisten valmistamia kodin ja pihan sisutustuotteita ja kalusteita.

On24.fi >>

On24.fi on sisustustavaratalo, jonka valikoimaan kuuluu mm. huonekalut, kodinkoneet ja muut sisutustuotteet.Lisäksi On24.fi myy myös kauneustuotteita ja lemmikeille suunnattuja tuotteita.

Veke >>

Kotimainen Veke palvelee rakkaudesta kotiin  – jaa sisustuksen iloa kanssamme 

Suomen Pohjoisesta ponnistanut huonekaluliike Veke on nyt koko Suomen Veke, joka palvelee verkkokaupan ja viiden myymälän voimin kaikkia kotia rakastavia suomalaisia.

Puutarhakalusteiden valinta

Puutarhakalusteiden valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten käytettävissä oleva tila, budjetti, sääolosuhteet, mukavuus ja persoonalliset mieltymykset. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan sopivat puutarhakalusteet:

  • Puutarhakalusteiden materiaali vaikuttaa niiden kestävyyteen ja ulkonäköön.  Jokaisella materiaalilla on omat etunsa ja haittansa, joten valitse sellainen, joka sopii ympäristöösi ja huoltotarpeisiisi.
  • Mittaa puutarhasi tai parvekkeesi huolellisesti ja harkitse, kuinka paljon tilaa voit omistaa kalusteille. Varmista, että valitsemasi kalusteet eivät ole liian suuria tai liian pieniä tilaan nähden.
  • Valitse kalusteet, jotka tarjoavat mukavan istumakokemuksen. Pehmustetut tuolit ja sohvat ovat yleensä miellyttävämpiä, ja varmista, että tyynyjen materiaali on säänkestävää.
  • Säänkestävät kalusteet ovat tärkeitä, varsinkin jos ne ovat ulkona alttiina sääolosuhteille. Valitse materiaaleja, jotka kestävät aurinkoa, sadetta ja pakkasta. Lisäksi harkitse, onko kalusteille saatavilla suojapeitteitä.
  • Mieti, kuinka paljon aikaa olet valmis käyttämään kalusteiden huoltoon. Tietyt materiaalit vaativat säännöllistä puhdistusta ja käsittelyä, kun taas toiset ovat huoltovapaita.
  • Valitse kalusteet, jotka sopivat olemassa olevaan ulkoasusi ja tyyliisi. Voit valita moderneja, perinteisiä, rustiikkeja tai muita tyylejä, jotka täydentävät puutarhaasi tai terassiasi.
  • Harkitse kalusteiden monikäyttöisyyttä. Esimerkiksi taitettavat tai pinottavat kalusteet ovat käteviä, jos sinulla on rajoitetusti tilaa tai haluat helposti siirrettäviä kalusteita.
  • Määritä budjetti ennen ostosten tekemistä. Puutarhakalusteiden hinnat voivat vaihdella huomattavasti, joten budjetti auttaa sinua rajaamaan valintojasi

Tuolit terasille ja pihalle

Riipputuolit

 

*Sivustolla on myös tuotteita, joita ei enää välttämättä ole saatavilla. Varmista saatavuus klikkaamalla verkkokauppaan, samalla näet myös mahdolliset korvaavat tuotteet.

Verkkokauppojen valikoimissa on useiden satojen tuotteiden valikoima kalusteita pihaan ja puutarhaan. Täällä vain poimintoja tuotteista verkkokauppojen valikoimista.
Netistä löytyy kalusteiden lisäksi muut pihan ja puutarhan hoitoon tarvittavat välineet ja tuotteet. Tutustu pihan ja puutarhan tuotteisiin.