Tutustu big green eggin valurautapannun ajattomaan monikäyttöisyyteen. Olipa sinulla kiire tai aikaa pitkään haudutukseen, valurautapannu on jokaisen ruoanlaittajan korvaamaton apuväline. Tämä kestävä ja monipuolinen pannu soveltuu sekä lihan nopeaan ruskistamiseen että hitaaseen hauduttamiseen. Voit valmistaa siinä vaikkapa murean sisäpaistin, maukkaan indonesialaisen rendangin, kermaisen perunagratiinin tai täyteläisen pataruoan. Valurautapannulla onnistuvat myös herkulliset jälkiruoat, kuten hedelmätortut ja perinteinen clafoutis. Miksi valita valurauta? valurautapannu on elinikäinen sijoitus keittiöön. Se kestää erittäin korkeita lämpötiloja ja jakaa lämmön tasaisesti koko 36 cm leveälle pinnalleen. Tämä tekee siitä erinomaisen välineen wokkaamiseen, paistamiseen, tiristämiseen ja hauduttamiseen. Lisäksi pannussa on kaksi käytännöllistä kahvaa, jotka helpottavat käsittelyä.