Westin W10 Coastal Morning Mist 150 m kuitusiima 0,148mm

47,99 

Valmistaja (Tuotemerkki): Westin

Tuotetunnus (SKU): 5707549486177 Osasto: Katso saatavuus, toimitusaika ja toimituskulut verkkokaupassa:

Kuvaus

Westin W10 Coastal Morning Mist kuitusiima on kehitetty erityisesti meritaimen- ja suolavedenkalastajille, jotka etsivät huippuluokan kuitusiimaa. Innovatiivisen rakenteen vuoksi siima yhdistää maksimaalisen lujuuden ja hankauksenkestävyyden erittäin sileään pintaan. Se on valmistettu premium-luokan japanilaisista Ultra High Molecular Polyethylene (UHMPE) -kuiduista käyttäen 13X (12+1) suunnittelua, jossa 12 säiettä on punottu yhden keskimmäisen CORE-säikeen ympärille. Tämä tuottaa erittäin pyöreän siiman, jossa on parannettu lujuus verrattuna 8X kuitusiimoihin. W10-kuitusiimassa on ”Advanced Ultra High PIC” -rakenne eli 56 kudetta per tuuma sileän pinnan ja lisääntyneen hankauksenkestävyyden saamiseksi. Lisäksi tämä tiheämpi kudos antaa siimalle sileimmän mahdollisen pinnan pidemmille ja tarkemmille heitoille. Meritaimen- ja suolavedenkalastajat vaativat siimalta jäykkyyttä välttääkseen tuulisolmut, jotka aiheutuvat toistuvasta heittämisestä usein voimakkaaseen rantatuuleen. Tämän saavuttamiseksi W10 Coastal sisältää kaksois- Dura-Coatingin antamaan siimalle enemmän jäykkyyttä. Dura-Coating -geeliprosessi antaa siimalle sileän ja hydrofobisen pinnan, vähentäen veden imeytymistä ja kitkaa. Maksimaalista värinpysyvyyttä varten W10 kuitusiima liotetaan väriliuoksessa ennen uunikuivausta pigmentin kiinnittämiseksi ja lopulta suljetaan kaksoisgeelipinnoitteella paremman kestävyyden saavuttamiseksi.
• Huippusuorituskyvyn 13X kuitusiima – erityisesti suunniteltu meritaimen- ja merikalastukseen vaativissa olosuhteissa
• Japanilaiset Premium UHMPE-kuidut
• Pyöreä profiili
• CORE (12+1) – 12 säiettä punottuna tiukasti keskimmäisen CORE-säikeen ympärille antamaan tasaisen pyöreän siiman ja paremman vetolujuuden
• ”Advanced Ultra High PIC” -rakenne parantaa hankauksenkestävyyttä ja antaa erittäin sileän pinnan
• Kaksois Dura-Coating -tekniikka varmistaa jämäkän ja jäykän siiman vähentäen tuulisolmuja, erinomaisen vedenhylkivyyden, sileän pinnan ja alhaisemman kitkan – pidemmille ja tarkemmille heitoille.
• Huippuluokan värinkestävyys