Westin Original Perch 7 cm jigi 2 kpl/pkt Gold Perch

3,99 

Valmistaja (Tuotemerkki): Westin

Tuotetunnus (SKU): 5707549482988 Osasto: Katso saatavuus, toimitusaika ja toimituskulut verkkokaupassa:

Kuvaus

Westin Original Perch 7 cm jigi on luotu yhteistyössä Tomy’s Baitin kanssa, jotta Tomyn alkuperäinen käsintehty jigi on kaikkien saatavilla globaalisti. Realistiset jigit kaikenmuotoisina ja -kokoisina ovat olleet suosittuja jo vuosikymmeniä, mutta harvat ovat päässeet lähellekään Tomyn vieheitä. Tomyllä on koko elämänsä ajan ollut syvä kiinnostus kaloja kohtaan, mikä on antanut hänelle vertaansa vailla olevan ymmärryksen niiden käyttäytymisestä. Kalojen pitäminen akvaariossa, sukellus villien kalojen kanssa ja niiden kalastaminen ovat tehneet Tomysta pakkomielteisen kehittämään keinotekoisia syöttejä, jotka paremmin jäljittelevät petokalojen luonnollista ravintoa.
Vuonna 2015 luotu Tomy’s Original Perch on ehkä hänen tunnetuin vieheensä. Se on kehitetty jäljittelemään pientä ahventa, joka on useimmissa paikoissa petokalojen ruokavalion tärkeä osa. Original Perch ilmentää Tomyn huomion kiinnittämistä yksityiskohtiin ja elävään suunnitteluun.
Original Perchin alkuperäisen muodon dynaaminen muoto jalostettiin myöhemmin ulkoisilla evillä antamaan elävämpi ulkonäkö. Yhdistettynä uskomattoman realistiseen käsinmaalattuun viimeistelyyn Original Perch osoittautui vastustamattomaksi petokaloille alusta alkaen, ja sen maine on kasvanut kansainvälisesti, kun muotoilua on kehitetty ja se on otettu käyttöön tietävien viehekalastajien keskuudessa.
Original Perchin pyrstön ainutlaatuisesta muotoilusta on tullut Tomy’n vieheiden tunnusomainen piirre, ja se antaa näille vieheille ainutlaatuisen toiminnan. Pyrstön muoto antaa vieheelle paitsi ainutlaatuisen ja realistisen liikkeen, mutta se toimii myös hitaissa nopeuksissa, mukaan lukien vapaapudotuksessa, kun kelaus pysäytetään. Kalastettaessa tasaisella tai hieman epäsäännöllisellä kelauksella Original Perchillä on erittäin tehokas toiminta kaikille petokaloille.
• 2 kpl/pkt
• Ei sisällä myrkyllisiä ftalaatteja
• Yksi kaikkien aikojen realistisimmista kuvioinneista
• Erittäin realistinen ahvenprofiilin muotoilu ja viimeistely
• Tarkasti käsin maalatut silmät ja värit
• Ylöspäin suuntautuva pyrstö luo ainutlaatuisen kaloja houkuttelevan uintiliikkeen, jopa hitaissa nopeuksissa
• Monien huippupetokalastajien suosikkiviehe – nyt kaikkien saatavilla