Sähköauton latauskaapeli | Type 2/2 | 3,6 kW | 7 m | 1-vaihe, Deltaco

179,00 

Valmistaja (Tuotemerkki): Deltaco

Tuotetunnus (SKU): 930-EV1207 Osasto: Katso saatavuus, toimitusaika ja toimituskulut verkkokaupassa:

Kuvaus

e-Charge Deltacon sähköauton latauskaapeli 1-vaihesähkö, Type 2 – Type 2 (16A)

Näppärä ja vahva musta latauskaapeli, jolla lataat Type2 -liitäntää käyttävän autosi. Kytke latauskaapeli joko latauspaikan pistokkeeseen tai kotonasi olevaan laturiin. Laturin tulee vain tukea nk. Mode 3 -latausmenetelmää. Lataustehoa tämä tuottaa jopa 3,6 kW. Hopeoidut liitännät uskaltavat luvata hyvän kosketuksen ja pitkän käyttöiän. Kaapeli on valmistettu TPE-materiaalista, joka kestää hyvin öljyä, hankausta ja UV-säteilyä. Lisävarusteena suositellaan säilytyspussia (930-EV5100), niin kaapeli pysyy siistissä nipussa autosi takakontissa.

Tyypin 2 pistorasiat ovat nykyään EU-standardeja, esimerkiksi valmistajien autot. Audi, BMW, Hyundai, Kia, Mercedes, Porsche, Seat, Skoda, Tesla, Volkswagen ja Volvo käyttävät kaikki tyypin 2 pistorasioita.

Auton lataamista seurataan kaksisuuntaisen tiedonsiirron avulla auton ja laturin välillä. Kun kaapeli on kytketty autoon, suoritetaan itsetesti, joka varmistaa, että kaapeli on kytketty oikein ja että auto on valmis vastaanottamaan virtaa, ennen kuin lataus alkaa ja kaapeli on jännitteinen, koskettimet lukitaan mekaanisesti, mikä suojaa varkauden ja luvattoman käytön latauksen aikana.

Latauksen jälkeen avaa auton lukitus niin, että mekaaninen lukko avautuu, ja irrota ensin latauskaapeli autosta, jotta se irtoaa laturista.

– Vaiheita: 1
– Teho: 3,6 kW
– Nimellisvirta: 16A
– Pistoke: Type 2 – Type 2
– Sertifikaatti: TUV 2 PfG 1908
– Kaapeli: EV07EE-H, 3G2,5mm² + 1x05mm²
– Suojausluokka: IP66
– Kaapelinmitta: 7 metriä
– Paino: 1,6 kg
– Käyttölämpötila: -30°C … +50°C