Premium jenkkisänky musta

1749,97 

Valmistaja (Tuotemerkki): Nordic Rest

Tuotetunnus (SKU): 208837160900 Osasto: Katso saatavuus, toimitusaika ja toimituskulut verkkokaupassa:

Kuvaus

Paras jenkkisänkymme, jonka mukautuva jousitusjärjestelmä sopii kaikille vartalotyypeille. Tämä ainutlaatuinen jousitusjärjestelmä mukautuu kehoosi ja antaa sinulle ja kumppanillesi juuri sen tuen, jota kehosi tarvitsee koko yön ajan. Sängyn runko ja patjan ulkoreuna on verhoiltu kestävällä villasekoitekankaalla, sängyn runko on massiivimäntyä ja sokkeli on koivusta. Patja ja petauspatja sisältyvät toimitukseen.

– Joustavat jousitukset sopivat kaikille vartalotyypeille.
– Patja, jossa on pussijousitus hyvän liikkuvuuden ja kestävyyden takaamiseksi.
– Ensiluokkainen laatu.
– Petauspatjassa irrotettava ja pestävä päällinen.

Mitä mukautuva jousiteknologia tarkoittaa?
Mukautuvalla jousiteknologialla varustettu patja koostuu kahdella eri korkeudella olevista taskujousista, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa yhtä optimaalisen tuen painavalle kuin kevyellekin henkilölle. Patjan jousitus mukautuu yksilöllisesti siihen kuormitetun kehonpainon mukaan siten, että lyhimmät jouset aktivoituvat ja antavat lisätukea raskaalle kehonpainolle, kun taas pidemmät jouset tasapainottavat kevyemmän painon tarvitsemaa tukea. Kierrejouset sijaitsevat taskuissa, ja koko patja on rakenteeltaan saumaton.

Sängyn rakenne:

Sängyn runko: 12 cm:n massiivimäntyä + sänkykehikko, jossa on 13 cm:n pussijouset, jotka antavat lisävakautta pääpatjalle.
Sokkeli: 5 cm koivua.
Petauspatja: 6 cm hengittävä, luonnonlateksista valmistettu petauspatja, jossa on pehmusteet molemmin puolin.
Patja: Käännettävä patja mukautuvalla jousitusjärjestelmällä, 15 cm pussijouset ja 3 cm vaahtomuovi. Mukautuvat pussijouset ovat kierrejousia kahdella eri korkeudella. Patjassa on pehmeämpi ja kiinteämpi puoli, ja jousien ylä- ja alapuolella on vaahtomuovikerros hienosäätöä varten.

Sänky on saatavana 160 ja 180 cm levyisenä. Sängyn pituus on 200 cm ja korkeus 60 cm, ja jalkojen sijasta siinä on 5 cm korkea sokkeli.

Huomaa, että patja ja petauspatja sisältyvät hintaan.