Plus jenkkisänky kiinteä luonnonväri

1399,97 

Valmistaja (Tuotemerkki): Nordic Rest

Tuotetunnus (SKU): 209125160070 Osasto: Katso saatavuus, toimitusaika ja toimituskulut verkkokaupassa:

Kuvaus

Tukeva jenkkisänky, jossa valinnainen kiinteysaste oikealla ja vasemmalla puolella. Joustinpatja, jonka seitsemään
vyöhykkeeseen jaettu pussijousitus antaa optimaalisen tuen.

Sängyn runko ja patjan ulkopuoli on päällystetty kestävällä luonnon puuvilla- ja hamppukankaalla. Massiivimäntyinen sängyn runko, jossa on koivusta valmistetut jalat. Plus Bed –jenkkisängyllä saat lisämukavuutta ja valittavissa olevan kiinteyden oikealle ja vasemmalle puolelle.

Huomaa, että petauspatja sisältyy hintaan.

Kiinteys: yksilöllinen mukavuus, yhdistelmä keskikova ja kova, valitse puoli itse patjaa kääntämällä.
– Patja pussijousilla, jotka takaavat hyvän liikkuvuuden ja kestävyyden.
– Seitsemään vyöhykkeeseen jaettu joustinpatja takaa hyvän nukkumismukavuuden.
– Sängyn patjassa on irrotettava ja pestävä päällinen.

Mitä tarkoittaa, että patja on vyöhykkeistetty?

Hyvä sänky on yksilöllinen, mutta teknisesti se tarkoittaa, että selkärangan pitäisi olla levossa ja täysin suorassa, kun makaat patjalla. Kehosi eri osiin mukautuva patja tarjoaa parempaa unta, mukavuutta ja terveyttä. Vyöhykkeellisessä patjassa on pehmeämmät vyöhykkeet hartioille ja lantiolle ja kiinteämmät vyöhykkeet päähän ja vyötärölle. Näin patja mukautuu kehoosi ja antaa optimaalisen tuen sinne, missä sitä tarvitset. Kehonpaino ja se, valitsetko kovan vai keskikovan sängyn, vaikuttavat tukeen ja patjan vyöhykkeiden määrä kertoo, kuinka tarkka tuki on. Mitä enemmän vyöhykkeitä, sitä tarkemmin tuki on räätälöity.

Sängyn rakenne:
Sängyn runko: 12 cm:n puurunko massiivimäntyä + sängyn runko, jossa 13 cm:n pussijouset ja 2 cm:n vaahtomuovikerros. Tukeva jenkkisänky, jossa kaksi tukijalkaa ja neljä näkyvää koivusta valmistettua jalkaa.
Jalkojen korkeus: 12 cm.

Sängyn patja: 6 cm hengittävä petauspatja Supersoft HR -vaahtomuovia, jossa on pehmuste molemmin puolin.
Patja: Käännettävä jousipatja, jossa 15 cm:n pussijouset ja 3 cm:n vaahtomuovikerros. Patja voidaan toimittaa yksilöllisillä kovuusasteilla oikealle ja vasemmalle puolelle. Pussijousitus tarkoittaa, että kierrejouset ovat erillisissä taskuissa laadun säilyttämiseksi ja sen varmistamiseksi, että jouset voivat liikkua toisistaan riippumatta. Patja on jaettu seitsemään vyöhykkeeseen optimaalisen tuen ja mukavuuden takaamiseksi, ja se voidaan kääntää, mutta sinun on vaihdettava puolta, jos haluat yksilöllisen kovuusasteen oikealle ja vasemmalle puolelle.

Kokovaihtoehdot: 160 x 200 cm, 180 x 200 cm. Korkeus 70 cm. Sängyn jalat ovat 12 cm korkeat.

Eurooppalaista käsityötä.

Tuote on valmistettu Virossa ja kehitetty skandinaavisen käsityöperinteen periaatteiden ja laatuvaatimusten mukaisesti. Plus- ja Premium-sängyillä on 25 vuoden takuu rungon ja jousien rikkoutumisen varalta.