Made to measure premium ylös-alas tuplavekkikaihdin nyörillä 25 mm moniväri

99,51 

Valmistaja (Tuotemerkki): Dekosol

Tuotetunnus (SKU): 208431000888 Osasto: Katso saatavuus, toimitusaika ja toimituskulut verkkokaupassa:

Kuvaus

Ylös & alas vekkikaihdin on erittäin joustava ja sitä voidaan säätää portaattomasti. Se on helppo asentaa yläkiskoon kuten tavallinen vekkikaihdin, ja siinä on nyörit kummallakin puolella.

Vekkikaihdinta on helppo liikutella ylhäältä alaspäin, kun nyörit on vasemmalla puolella, tai alhaalta ylöspäin, kun nyörit on oikealla puolella, ja vekkikaihdin voidaan lukita mille tahansa korkeudelle. Yli 1300 mm:n levyisissä verhoissa on neljä lankaa, jotka tulevat näkyviin, kun verho vedetään ylhäältä alas. Ylös & alas laskettavat vekkikaihtimet toimitetaan enintään 300 cm:n levyisinä ja 270 cm:n korkuisina. Vekkien syvyys/vekkikaihtimen paksuus on 25 mm. Valitse valkoinen, hopeinen, musta tai harmaa kisko ja siihen sopivat metallikannattimet katto- tai seinäkiinnitystä varten.

Verhossa on kaksinkertainen kangas, jota kutsutaan myös hunajakennoksi sen hunajakennoa muistuttavan rakenteen vuoksi. Tämä tarkoittaa, että vekkikaihtimessa ei ole näkyviä reikiä ja jos valitset pimentävän kankaan, se on täysin pimentävä. Saatavana laajassa värivalikoimassa valoa suodattavia, läpinäkyviä ja pimentäviä kankaita.
Jos asennat tuplavekkikaihtimen (honeycomb) ikkunankarmin sisäpuolelle, on TÄRKEÄÄ HUOMIOIDA RIITTÄVÄ ILMANVAIHTO eli raot kaihtimen molemmilla sivuilla. Muutoin ikkuna voi haljeta. Suosittelemme vähentämään 1,4 cm kummaltakin sivulta = yhteensä 2,8 cm kapeimmasta kokonaisleveydestä, jotta ilmanvaihto on riittävä kaihtimen molemmin puolin.

Jotta vekkikaihtimesi toimisi optimaalisesti, suosittelemme, että sitä käytetään säännöllisesti. Jos olet poissa pidemmän aikaa, suosittelemme, että pidät vekkikaihtimen ylös nostettuna. Jos vekkikaihdin vedetään alas pidemmäksi aikaa, kangas voi löystyä ja vaikeuttaa nostamista. Tämä tapahtuu luonnostaan, kun kangasta on venytetty pitkään. Tämä voidaan korjata nostamalla ja laskemalla verho useita kertoja.

Vinkki – kun ostat myymälästä, varmista, että sinulla on ylhäällä tarvittavat mitat ja ota mukaan kuva, jos mahdollista, jotta voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla!