Seiskan synttäreitä juhlitaan huikeilla tarjouksilla!

Seiskan synttäreitä juhlitaan huikeilla tarjouksilla!

Seiskan synttäreitä juhlitaan huikeilla tarjouksilla! Tilaa Seiska, säästä nyt jopa 52 %, hinnat alkaen 2,66 € / nro! Synttäreiden kunniaksi suosittuja tilaajalahjoja – saatavana vain meiltä! Lisäksi tilaajalle extralahja!  Mukaan kuuluu totta kai myös digilehden lukuoikeus.

 

Toimi nopeasti ja ehdit mukaan 2000 € arvontaan 28.3.2024! Kun olet Seiskan tilaaja, osallistut Aller Median arvontoihin. Mitä pidemmän tilausjakson valitset, sitä useampaan arvontaan osallistut: valitse puolen vuoden tilaus (30 numeroa), säästät eniten ja saat kaksi mahtavaa tilaajalahjaa.

 

Tilaa Seiska synttäritarjouksella täältä >>

 

Tilaajalahjoina tilauksen kestosta riippuen upea veitsisetti (arvo 75 €) tai suosittu Aarikan Sofia-olkalaukku (arvo 65 €). Tilaajalle mukaan myös extralahja!

Seiska on maan kattavin viihdelehti, josta luet sensaatiot ja kutkuttavimmat julkkisten kuulumiset, tempaukset ja lemmenkuviot. Seiska on myös ylivoimainen TV-opas: saat koko viikon leffatarjonnan, tietoa suosikkisarjoista ja mielenkiintoisimmat juonipaljastukset. Seiska on aivan oma maailmansa!

Samankaltaiset artikkelit