Seiskan kesäkampanja 2024

Ei kesää ilman Seiskaa! Saat lehdet tarjoushintaan, jopa -52 %, alkaen 2,66 € / lehti. Kun tilaat Seiskan kestotilauksena, saat aina irtonumeroa edullisemman hinnan. Mukaan kuuluu totta kai myös digilehden lukuoikeus.

Tilaa tästä samantien

Toimi nopeasti ja ehdit mukaan 2000 € arvontaan 31.7.2024! Kun olet Seiskan tilaaja, osallistut Aller Median arvontoihin. Mitä pidemmän tilausjakson valitset, sitä useampaan arvontaan osallistut: valitse puolen vuoden tilaus (30 numeroa), säästät eniten ja saat kaksi mahtavaa tilaajalahjaa. Lisäksi saat extra-lahjana ristikkolehden elokuun lopussa.

Tilaajalahjoina tilauksen kestosta riippuen ruusukultainen Santoku-veitsisetti (arvo 65 €) tai suosittu Aarikan Sofia-olkalaukku (arvo 65 €), puolen vuoden tilauksesta molemmat lahjat!

Seiska on maan kattavin viihdelehti, josta luet sensaatiot ja kutkuttavimmat julkkisten kuulumiset, tempaukset ja lemmenkuviot. Seiska on myös ylivoimainen TV-opas: saat koko viikon leffatarjonnan, tietoa suosikkisarjoista ja mielenkiintoisimmat juonipaljastukset.

Seiska Häikäisevät hinnat -kampanja on voimassa 10.6.-18.8.2024.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *