Lehtitilaukset netistä

Tilaa lehti ja tee lehtitilaukset netistä vaivattomasti silloin kun sen aika on.

 

Lehtiä lukemattomiin hetkiin A-lehdet.fi >>

Varaa itsellesi ihania lukuhetkiä ja tilaa lehti, joka tuottaa iloa juuri sinulle. Valitse uutisia kaikkialta Suomesta ja maailman joka kolkalta, ainutlaatuisia henkilöhaastatteluja, innostavia ideoita kotiin, arkea kohottavia ruokareseptejä, rahanarvoisia kosmetiikkasuosituksia ja inspiroivia terveysvinkkejä tai kokonaisvaltaista hyvää oloa. Lehtivalikoima: Apu, Kotivinkki, Eeva, Avotakka, Meidän Talo, Meidän Mökki, Viherpiha, Unelmien Talo & Koti, Apu Terveys, Maku, Trendi, Voi Hyvin, Image, Mondo, Tuulilasi, Kauneus ja Terveys, Apu Juniori, Ihana.  Tutustu lehtiin tarkemmin ja tee tilaus A-lehdiltä klikkaamalla tästä.* 

Lupaus sinulle: tutustumisjakson jälkeen tilaus jatkuu alennettuun hintaan. Tämän jatkuvan alennuksen edun saat vain A-lehdiltä. Lehti yllättää, lasku ei.

Seiskan kesätarjous

Ei kesää ilman Seiskaa! Saat lehdet tarjoushintaan, jopa -52 %, alkaen 2,66 € / lehti. Kun tilaat Seiskan kestotilauksena, saat aina irtonumeroa edullisemman hinnan. Mukaan kuuluu totta kai myös digilehden lukuoikeus.

Toimi nopeasti ja ehdit mukaan 2000 € arvontaan 31.7.2024! Kun olet Seiskan tilaaja, osallistut Aller Median arvontoihin. Mitä pidemmän tilausjakson valitset, sitä useampaan arvontaan osallistut: valitse puolen vuoden tilaus (30 numeroa), säästät eniten ja saat kaksi mahtavaa tilaajalahjaa. Lisäksi saat extra-lahjana ristikkolehden elokuun lopussa.

Tilaajalahjoina tilauksen kestosta riippuen ruusukultainen Santoku-veitsisetti (arvo 65 €) tai suosittu Aarikan Sofia-olkalaukku (arvo 65 €), puolen vuoden tilauksesta molemmat lahjat!

Katso tarjousvaihtoehdot ja tilaa täältä >>

Seiska on maan kattavin viihdelehti, josta luet sensaatiot ja kutkuttavimmat julkkisten kuulumiset, tempaukset ja lemmenkuviot. Seiska on myös ylivoimainen TV-opas: saat koko viikon leffatarjonnan, tietoa suosikkisarjoista ja mielenkiintoisimmat juonipaljastukset.

Seiska Häikäisevät hinnat -kampanja on voimassa 10.6.-18.8.2024.