Kotimaiset lahjat

Tuetaan yhdessä suomalaista yrittäjyyttä hankkimalla Suomessa valmistettuja tuotteita ja lahjaksi. Seuraavat tuotteet ovat valmistettu ja suunniteltu Suomessa. Useimmat tuotteista soveltuvat lahjoiksi ympärivuoden eri tilanteisiin.

Kotimaiset lahjat netistä

Havu  >>

Puukellobrändi, joka rikkoo rohkeasti rajoja ennennäkemättömällä muotoilulla. Valikoimasta löydät Suomen tyylikkäimmät puukellot.

Kaurilan Sauna >>

Kaurilan Sauna Oy on naisyrittäjän omistama ja johtama kotimainen perheyritys. Ekologisuus ja eettisyys ovat meille tärkeitä arvoja ja rakastamme perinteistä suomalaista saunakulttuuria.

Kaurilansauna.fi -verkkokaupasta löydät yli 100 brändiä ja yli 2000 tuotetta mm. luonnonkosmetiikkaa, ekologisia kodin puhdistusaineita, haman-pyyheitä sekä ihania saunatuotteita. Kaurilan Saunan oma luonnonkosmetiikkasarja on FI-Natura sertifioitu ja sisältää yli 100 tuotetta. 

Made in Finland Shop >>

Made in Finland Shop on Suomessa valmistettujen huonekalujen, kodinsisustuksen ja käyttötuotteiden verkkokauppa. Löydät valikoimista suomalaisten käsityöammattilaisten valmistamia kodin ja pihan sisutustuotteita ja kalusteita.

Partioaitta.fi >>

Partioaitta on ulkoilun ja retkeilyn erikoisliike, joka on inspiroinut ihmisiä ulos jo vuodesta 1928. Yhdeksäntoista lämminhenkistä myymälää ja verkkokauppa palvelevat luonnossa liikkuvia ympäri Suomen. Tutustu valikoimissa oleviin kotimaisiin tuotteisiin verkkokaupassa.

Sannari.fi >>

Sannari on kotimaisiin ekologisia tuotteita myyvä verkkokauppa. Valikoimaan kuuluu kosmetiikkaa, puhdistusaineita, sisustustuotteita jne.

Stockmann >>

Suomen tunnetuimman ja arvostetuimman tavaratalobrändi Stockmannin visio on olla inspiraation lähde moderniin, urbaaniin elämään ja luoda tunne, joka kestää. Valikoimassa useiden merkkien Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja tuotteita.

 

Tam Silk >>

Tam Silk valmistaa laadukkaita, kotimaisia kerrastoja ja alusvaatteita naisille, miehille ja lapsille. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, Kangasalla. Käytämme pääosin luonnonmateriaaleja ja kaikki lankatoimittajamme ovat sertifioituja. 

Kotimainen lahja