Äänikirja- ja E-kirjapalvelut: Kirjojen uudet ulottuvuudet

Äänikirja- ja E-kirjapalvelut: Kirjojen uudet ulottuvuudet

Aänikirja- ja e-kirjapalvelut, ovat muuttaneet lukemisen tapaa ja tarjonneet uusia ulottuvuuksia kirjojen maailmaan. Näiden palveluiden avulla kirjat ovat entistä saavutettavampia ja monipuolisempia kuin koskaan ennen.

1. Äänikirjapalvelut:

Äänikirjapalvelut ovat vallankumouksellistaneet kirjojen kulutustavan monille. Ne tarjoavat mahdollisuuden nauttia kirjoista silloinkin, kun perinteisen kirjan lukemiseen ei ole aikaa tai mahdollisuutta. Äänikirjojen suosio on kasvanut huomattavasti viime vuosina

2. E-kirjapalvelut:

E-kirjapalvelut ovat toinen tapa nauttia kirjoista digitaalisessa muodossa. Ne tarjoavat helpon tavan lukea kirjoja matkapuhelimella, tabletilla tai lukulaitteella milloin ja missä tahansa.

Äänikirja- ja E-kirjapalvelut

Elisa Kirja

Nauti maan laajimmasta valikoimasta suomenkielisiä äänikirjoja vain 16,99 €/kk. Voit kuunnella 110 tuntia kuukaudessa, myös ilman nettiyhteyttä. Paljon myös podcasteja ja pian myös e-kirjoja. Kokeile ja ihastu! (30 päivää maksutta)

 

Elisa Kirja on Suomen suosituin ääni- ja e-kirjakauppa. Valikoimista löytyy maan laajin valikoima suomenkielisiä digikirjoja, jotka luet tai kuuntelet kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tutustu myös näppäriin lukulaitteisiin janauti uudenlaisesta ensiluokkaisesta lukukokemuksesta.

BookBeat

  • BookBeat on äänikirjapalvelu, jossa yli 900 000 e- ja äänikirjaa

  • BookBeatista löytyy kirjoja eri kielillä esim. suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi

  • BookBeatilla on tällä hetkellä 3 eri tilauspakettia: Basic -paketti, joka maksaa 9,99 €/kk ja saat kuunnella ja lukea jopa 20 tuntia/kk, Standard .paketti, joka maksaa 14,99€ ja saat kuunnella ja lukea jopa 40 tuntia/kk, sekä Premium-paketti, jolla voi kuunnella ja lukea jopa 100 tuntia/kk hintaan 19,99 €/kk. 

  • Sovelluksessa on eri välilehtiä ja inspiraatio-välilehdeltä löytyy erilaisia top-listoja ja kategoria-välilehdeltä eri kategorioita esim. romaanit, jännitys, elämäkerrat jne.

  • BookBeatissa on myös perhetili, jonka voi jakaa muiden perheenjäsenten kanssa (jotka asuvat samassa osoitteessa). Yksi lisäprofiili maksaa 4,90 euroa/kk ja yhdellä käyttäjätilillä voi olla jopa 5 käyttäjää. Lue lisää perhetilistä: https://www.bookbeat.fi/perhetili